![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 2 Answers
2 Reply
سلام. من بقیه استانها رو نمیدونم. ولی تو آلبرتا یوتیلیتی به اسم شخصه. تا جایی که من میدونم ربطی نداره خونه مال کی باشه. اون کسی که برای یوتیلیتی اقدام کرده و به اسمش بوده باید پولش رو بده.
2021-09-02 01:07:00
ممنون از جوابتون. ولی این احتمال هم هست که مستاجر بدهی داشته باشه به کمپانی، و زمانی که صاحبخونه بخواد منزل رو بفروشه اون موقع مشخص بشه و مجبوره صاحبخونه پرداخت کنه.
2021-09-02 01:10:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#پرداخت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
اطلاع دارید هزینه نصب و راه اندازی یک سیستم Split Air Conditioner Ductless Heat Pump چقدر هست؟ و شامل چه مواردی میشه ( تست نشتی گاز، برق کشی و …)؟ هزینه ها در مونترال ضمنا کمک هزینه ای از طرف دولت کبک یا دولت فدرال پرداخت میشه؟
2021-10-17 17:51:00 #Canada [اطلاع دارید] تعمیراتخانه
، کسی میدونه sump pump هر چند سال یکبار باید عوض کرد و اینکه هزینش حدودی چقدره ؟ ممنون
2021-08-28 16:54:00 #Canada
، خدمت شما دارم خونه ما 3 تا air return داره، یکی در بیسمنت، یکی در طبقه اول و یکی در طبقه دوم خونه بیسمنت ما ایزوله از 2 طبقه بالاس و دست مستاجره بوی غذاش واقعا اذیت میکنه اگر من air return واقع در بیسمنت رو ببندم، (مثلا نایلون بپوشونم)، آیا تاثیری در گرمایش خونه (سه طبقه) داره؟ آیا فرنس رو خراب می کنه؟
2021-10-29 14:25:00 #Canada
اگر خانه ای رو بخواهیم بخریم یه دک چسبیده به ساختمان داشته باشه ایا باید پرمیت خاصی رو از فروشنده درخواست کنیم؟از طول عمر دک هم اطلاعی نداریم
2021-08-28 21:42:00 #Canada
آیا کسی را میشناسید برای بازدید از شومینه من موقعه خرید خونه بابسته بودن در شومینه بوسیله یک پلایود مواجه شدم از صاحب خونه قبلی اون کسی که آمد خانه را بازدید کردم گفتن حتما باید یک نفر بیاد قبل از باز کردن پلایود شومینه رو بازدید کنه وداخل شو تمیز کنه اگر کسی رو میشناسید لطفا معرفی کنید
2021-10-12 19:21:00 #Canada